FAQ Opdrachtgever

Veel gestelde vragen door opdrachtgevers

Als je een opdracht plaatst, wil je natuurlijk de beste fotografen. Je hebt 2 opties om tot een goede fotograaf te komen.

  1. Zoek in de database voor fotografen die bij jou passen, je kan gebruik maken van meer dan genoeg filters om tot de ideale fotograaf te komen.
  2. Fotografen kunnen reageren en bieden op de door jou geplaatste opdracht. Dit zijn dus allemaal geïnteresseerde fotografen, hier kan je er ook 1 uit kiezen die dan je opdracht doet.

Als dit voorkomt is het handig om contact te leggen met info@fotograafmatch.nl, dan kunnen wij helpen met het regelen van een tweede fotograaf. Ook moeten allebei de fotografen akkoord gaan met het duo-idee.

Als je op meerdere manieren naar fotografen hebt gezocht, en via iets anders dan FotograafMatch is gelukt, er is niks aan de hand. Maar u wel u zo snel mogelijk een bericht sturen naar info@fotograafmatch.nl met als onderwerp “Ik heb al een fotograaf gevonden.” en als inhoud: uw (account)naam, opdrachttitel en en de datum van plaatsen(de opdracht).

Met deze link reset je zó je wachtwoord, Wachtwoord resetten.

Mail dan uw vraag naar info@fotograafmatch.nl en stel uw vraag alsnog.