FAQ Fotografen

Veel gestelde vragen door fotografen

Stel, je hebt een leuke opdracht gevonden die je wel interessant vind. Het enige is, er hebben al 5 andere fotografen gereageerd op deze opdracht. Je kan toch nog een poging doen om deze opdracht te krijgen. Hierdoor heb je wel degelijk een kans om gewoon nog de opdracht te krijgen.

FotograafMatch is het enige platform waar je makkelijk en snel een opdracht kunt vinden om te fotograferen. Meestal moet je als fotograaf benadert worden, dat is echter zeer lastig als je niet bekend bent in de fotografenwereld. Met FotograafMatch kan je ook zelf opdrachten kunt benaderen. Na een paar opdrachten krijg je dan ook een naam in die wereld.

Het hebben van een account is 100% gratis, echter zijn er wel kosten aan verbonden als uw bod op een opdracht wordt geaccepteerd. Iedereen heeft een abonnement. Hoe duurder het abonnement hoe lager de commissie, er zijn vier verschillende abonnementen;

U betaalt maandelijks €0,00. U betaalt een commissie van 15% excl. BTW.   –   GRATIS

U betaalt maandelijks €7,49. U betaalt een commissie van 13,5% excl. BTW.   –   GOLD

U betaalt maandelijks €12,49. U betaalt een commissie van 11,5% excl. BTW.   –   PREMIUM

U betaalt maandelijks €15,99. U betaalt een commissie van 9% excl. BTW.   –   DELUXE

Maak je geen zorgen, als een opdrachtgever een fotograaf nodig heeft, zijn er genoeg filters om op te zoeken. Als je bijvoorbeeld hoge reviews hebt gekregen zullen mensen je sneller vinden. Ook kan je zelf opdrachtgevers benaderen om een opdracht voor ze te doen.

Er is iets belangrijks tussen je fotoshoot gekomen en nu kun je hem niet meer op de gegeven datum doen. In principe is het zo dat als je een bod uitbrengt en jouw bod wordt geaccepteerd, dan ben jij verantwoordelijk voor het feit dat er een fotograaf aanwezig is op de afgesproken plaats en tijd. Echter kun je altijd proberen contact te leggen met de opdrachtgever en kijken of je een nieuwe datum kan prikken. Zo niet kan je een mail sturen naar info@fotograafmatch.nl, waarna een van onze medewerkers zal kijken naar de kwestie. Dit is echter wel handig als je dat geruime tijd van tevoren doet, in verband met dat er dan nog een andere fotograaf gevonden kan worden.

Het komt bij iedereen voor dat ze een keer iets willen veranderen, dat kan makkelijk! Op de homepagina zie je rechtsboven jouw naam. Klik hierop en klik vervolgens op ‘mijn account’. Je zult nu makkelijk zien hoe je je profiel of wachtwoord kan wijzigen.

 Dit probleem is ook makkelijk op te lossen, je gaat via de homepagina naar rechtsboven bij je naam. Daar klik je op ‘mijn account’. Vervolgens klik je in het bovenste vak op ‘wijzig’. Nu kan je bij vaardigheden trefwoorden opschrijven waar jij opdrachten van wilt krijgen. Als je dan op ‘mail relevante opdrachten’, krijg je alleen de beste opdrachten.

Met deze link reset je zó je wachtwoord, Wachtwoord resetten.

Mail dan je vraag naar info@fotograafmatch.nl en stel je vraag alsnog.